HVA SKJER PÅ SJØSLAG?

Se mer detaljer om hvert arrangement videre ned på siden

  • AUGUST
  • 19. august - Ny meny!

  • 28.-  30. august - OMAKASE- Fullbooket

  • SEPTEMBER
  • 19. september - Eksklusiv vinsmaking

  • 26. + 27. september -  Italiensk aften

  • OKTOBER
  • 7. - 9. oktober - STENGT

  • 10. + 11. oktober - Høstferie åpent, fredag og lørdag kveld med 3 eller 5 retters meny

  • 18. oktober - Eksklusiv vinsmaking

  • 24. + 25. oktober - HUMMERFEST

  • NOVEMBER
  • 6. november - GÅSAFTEN

  • 7. + 8. november - VILTAFTEN

  • 14. november - 7.desember - Julens meny

  • 25. + 26. november - TRØFFELMIDDAG

  • DESEMBER
  • 8. - 21. desember - JULEBUFFET "Tabberas på Sjøslag"

  • 22. -  25. desember - STENGT

  • 26. + 27. desember - Romjulsåpent

Se detaljert oversikt videre ned på siden her - eller kontakt oss for mer info. 

Ikoner Sjøslag (1)

GI BORT EN OPPLEVELSE?

 

Hva med å gi bort en opplevelse?
Vi hjelper deg gjerne med gavekort og reservasjon - slik at du kan gi bort f.eks. en "biffkveld" eller "DJ lunsj"

Se mer om gavekort her. 

OMAKASE-FULLBOOKET

28. august, 29. august 30. august

OMAKASE @ SJØSLAG

Serves i baren på Sjøslag

Få plasser

Med Piotr Erbel
Velkommen til Pop-Up OMAKASE

Det blir servert en Japansk «smaksmeny» i baren på Sjøslag

14 serveringer Omakase

-
10 plasser
Torsdag 28.8
17.30
10 plasser
Fredag 29.8
17.30

8 plasser per sitting
Lørdag 30.8
17.00-20.00
20.30-23.30

1550.-

1550.- for vinpakke med 7 gl vin

*Kan dessverre ikke tilpasses glutenfritt, uten sjømat, uten egg, vegetar eller vegansk

onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

26. + 27. september

Italiensk aften

Menu

Antipasti misto

Hjemmelaget pasta

Brasato di Barolo

Panna cotta la casa

4-retter 595.-

*Ingen a la carte

 

 

onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

10. + 11. oktober

Høstferieåpent

19. september og 18. oktober 2025

EKSKLUSIV VINSMAKING 

Vi smaker på noe av verdens beste vin.

 

Smakingen er uten mat, og varer i 1 - 1,5 time.
Dere booker bord individuellt. og vi anbefaler å starte litt tidlig på kvelden dersom dere ønsker å spise etterpå.

2500.- per person. Mat er ikke inkludert

Fra 16.30- og sennest fra 18.00

 

10 plasser per tilfelde

 

Benytt vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

 

(Begrenset antall per kveld)

24. + 25. oktober

Hummerfest

HUMMERMENY

5-rettes meny med norsk nyfanget hummer 

 999.- per person

Benytt vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

 

(Begrenset antall per kveld)

6. november

Gås

Klassisk gås

3 retters klassisk gåsmeny 

 850.- per person

Benytt vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

 

(Begrenset antall per kveld)

7. + 8.. november

Viltaften

Viltaften

4- retters viltmeny

 895.- per person

Benytt vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

 

(Begrenset antall per kveld)

25. + 26 november

Trøffelmeny

Trøffelmeny

4- retters meny med Italiensk trøffel

1195.- per person

Benytt vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

 

(Begrenset antall per kveld)

8. - 21. desember

Julebuffet

JULEBUFFET -TABBERAS PÅ SJØSLAG

8. desember – 21. desember

Mandag 16.00-22.30

Tirsdag 16.00-22.30

Onsdag 16.00-22.30

Torsdag 16.00-22.30

Fredag 16.00-23.30

Lørdag 13.00-23.30

Søndag 12.00-20.00

 

*Exempel meny, enkelte retter kan skiftes ut.

 

KOLDTBORD

Hjemmelaget flatbrød Mandelpotetlefser fra BAXT som er lett å like, Cultura brød, Lyst brød, Knekkebrød
Røkt blåkveite

Røkt laks

Gravet laks

Rakørret med tilbehør

Syltet laks

Kokte egg

Eggerøre

Skagen salat

Limebladsild

Currysild med eple, løk, syltet agurk

Caviarsild

Akevitt & dillsild

Safran & fennikelsild

Løksild

Matjessild

Gravet Vilt

Speket gås/andebryst

Pølser

Paté

Sylte

Leverpostei fra Virgenes gård

Salami fra Virgenes

Fenalår

Syltete beter

Syltete agurker

Rødløk

Pisket rømme

Sennep

Sennepsaus

Hjemmelaget majones

 

 

HOVEDRETT

Lutefisk med tilbehør – Stor / lite stykke

(Fisk bestilles ved bordet 15 minutters ventetid)

Pinnekjøtt

Vossakorv, Sjysaus-kålrabi-potet-sennep

Ribbe

Ribbesaus, rødkål, surkål, sennep, tyttebær, potet, medisterpølse, medisterkake

Dagens suppe
*

DESSERTBORD & OSTEBORD

Riskrem & rød saus

Karamellpudding med krem og ristet mandel

«Konditorens fristelser»

varierer fra dag til dag

Sjokoladekake

Baskisk ostekake

Creme Brulée

Makroner

Friterte vafler med sukker og brunostkaramell

Snop, klementiner og nøtter

 

895.- per person

 

*Barn under 12 år får 50%

*Bordsetning på 2,5 om kvelden om intet annet er avtalt på forhånd

*Innholdet kan variere noe, grunnet råvaretilgang

*Vegetariske alternativer går at ordne -meld fra på forhånd

 

Benytt vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på

post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

 NYTTÅRS FEIRING 2025/2026

 31.desember

Nyttårsmeny

I år serveres det en 7-retters meny til alle

pris per person er 1995.-

post@sjoslag.no

FØLG OSS GJERNE!

Vi deler bilder og oppdateringer hyppig på våre sosiale kanaler. Følg oss gjerne! 

logo ws
some_sorlandet_1080x1080px_sjoslag (1)

Wine & Dine Norrtälje | Fantastiska Viner & Delikatesser