HVA SKJER PÅ SJØSLAG?

Se mer detaljer om hvert arrangement videre ned på siden

  • NOVEMBER
  • 5. november - Lukket for selskap

  • 6. november - GÅSAFTEN

  • 7. + 8. november - VILTAFTEN

  • 14. november - 7.desember - JULENS MENYER

  • 19. november - LUTEFISK 6.0

  • 25. + 26. november - TRØFFELMIDDAG

  • DESEMBER
  • 8. - 21. desember - JULEBUFFET

  • 14. desember - Julebuffet med Kristine Krüger og julevibes
  • 15. desember - Stengt

  • 17- 20. desember - OMAKASE

  • 22. -  25. desember - Stengt for julekos

  • 26. + 27. + 28. desember - Romjulsåpent

  • 31. desember - Nyttårsfeiring

  • JANUAR
  • 14. januar - Spansk aften
  • 15. januar - Spansk aften
  • 23. januar -

  • FEBRUAR
  • 5. februar - Ost & Vin
  • 12. februar - Ost & Vin
  • 14. februar - Vinsmaking Premium

  • 19. februar - Winemakers dinner

  • MARS
  • 2. Mars - Skreiens uke

  • 3. Mars - Skreiens uke

  • 4. Mars - Skreiens uke

  • 5. Mars - Skreiens uke

  • 6. Mars - Skreiens uke

  • 8. Mars - Skreiens uke

  • 29. mars - 6. april - PÅSKESTENGT

  • APRIL
  • 17. april - Eksklusiv vinsmaking

Se detaljert oversikt videre ned på siden her - eller kontakt oss for mer info. 

Ikoner Sjøslag (1)

GI BORT EN OPPLEVELSE?

 

Hva med å gi bort en opplevelse?
Vi hjelper deg gjerne med gavekort og reservasjon - slik at du kan gi bort f.eks. en "Vinsmaking" eller "DJ lunsj"

Se mer om gavekort her. 

OMAKASE 2.0

17. - 20. desember

OMAKASE @ SJØSLAG

med Piotr Erbel

Velkommen til Pop-Up OMAKASE serves i baren på Sjøslag

Kun 8 plasser per sittetid

Det blir servert en Japansk «smaksmeny» i baren på Sjøslag

15 serveringer Omakase

-
8 plasser

Onsdag 17. desember

17.30-21.00
Torsdag 18. desember
17.30-21.00
-
Fredag 19.12
17.00-20.00

20.30-00.00

-

Lørdag 20.12
17.00-20.00
20.30-00.00

-

Omakase 15 serveringer 1650.-

1650.- for vinpakke med 7 gl vin

*Kan dessverre ikke tilpasses glutenfritt, uten sjømat, uten egg, vegetar eller vegansk

onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

17. oktober

Kristine Krüger

Fra 18.00-22.00 Kommer  Kristine Kruger til  Sjøslag med sin deilige stemme og bratsj!

post@sjoslag.no

18. oktober 2025 - Fullbooket  20 februar ,17. april

EKSKLUSIV VINSMAKING 

Vi smaker på noe av verdens beste vin.

 

Smakingen er uten mat, og varer i 1 - 1,5 time.
Dere booker bord individuellt. og vi anbefaler å starte litt tidlig på kvelden dersom dere ønsker å spise etterpå.

2500.- per person. Mat er ikke inkludert

Fra 16.30- og sennest fra 18.00

 

10 plasser per tilfelde

 

Benytt vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

 

(Begrenset antall per kveld)

6. november

Gås

GÅS

3 retters klassisk gåsemeny 

 850.- per person

Benytt vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

 

(Begrenset antall per kveld)

7. + 8.. november

Viltaften

Viltaften

4- retters viltmeny

 895.- per person

Benytt vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

 

(Begrenset antall per kveld)

19. november

LUTEFISK 6.0

Lutefisklag

Lutefisk med alt av tilbehør med så mange påfyl du ønsker

 595.- per person

Benytt vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

 

(Begrenset antall per kveld)

25. + 26 november

Trøffelmeny

Trøffelmeny

4- retters meny med Italiensk trøffel

1195.- per person

Benytt vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

 

(Begrenset antall per kveld)

8. - 21. desember

Julebuffet

JULEBUFFET -TABBERAS PÅ SJØSLAG

 

 

Benytt vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på

post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

 NYTTÅRS FEIRING 2025/2026

 31.desember

Nyttårsmeny

I år serveres det en 7-retters meny til alle

pris per person er 1995.-

post@sjoslag.no

19. februar

Winemakers dinner

Les mer her

 

Benytt vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på

post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

Vinsmaking - Unike Viner

2. mars - 8. mars (Gjelder ikke 7. mars)

Start kvelden med en fantastisk vinsmaking med Premium viner.

Oppstartstider man kan velge: 15.30/16.00/16.30/17.00

 

-smakingen skjer individuelt per booking.

-det serveres ingen mat til smakingen

-pris per person er 3000.-

-hvilken viner det blir er hemmelig frem til samme dag

-må forhåndsbestilles!

-Bindende påmelding med depositum på 500kr pp

 

post@sjoslag.no

 Skreiens uke

2. mars - 8. mars (Gjelder ikke 7. mars)

Vi hedrer Skreien som er på sitt absolutt beste!

2.-8. mars (Ikke tilgjengelig 7. mars)

 

 

MENY

Friterte Skreitunger

*

Dampet Skrei & Rogn

eller

Stekt Skrei med rødvinsaus og bacon

*

2-retters Skreimeny

595.- per person

 

NB!

-Menyen er ikke tilgjengelig 7. mars

-Mandag 2. mars og søndag 8. mars serverer vi kun Skreimeny og ingen a la carte.

Mandag-fredag fra 16.30

Søndag fra 14.00

Benytt vår onlinebooking - eller ta kontakt med oss på post@sjoslag.no for booking og spørsmål.

FØLG OSS GJERNE!

Vi deler bilder og oppdateringer hyppig på våre sosiale kanaler. Følg oss gjerne! 

logo ws
some_sorlandet_1080x1080px_sjoslag (1)

Wine & Dine Norrtälje | Fantastiska Viner & Delikatesser